Vi forhandler markedets bedste solcelleløsninger

MSA Energi er eksperter inde for solcelle løsninger, hvilket sikre dig den rette rådgivning hele vejen igennem. Hos MSA Energi sikre du dig at hele paletten af autorisationer og godkendelser er på plads ved montage af solcelleanlægget. Vi har nemlig alle de krævede autorisationer, som vedrører arbejdet omkring installation af solceller.

viden omkring solceller

Hvorfor skal du vælge et solcelleanlæg?

​Der er flere gode grunde til at vælge et solcelleanlæg:

Økonomiske besparelser: Selvom der kan være en førstegangs investering, kan et solcelleanlæg spare dig penge på din elregning på lang sigt. Efter en vis periode kan solcelleanlægget endda begynde at tjene penge ved at sælge overskudsstrøm tilbage til elnettet.

Miljøvenligt: Solenergi er en ren og vedvarende energikilde, der ikke udleder skadelige drivhusgasser eller forurening under drift. Ved at vælge solenergi reducerer man sit CO2-aftryk.

Stigning i ejendomsværdien: Et solcelleanlæg kan øge værdien af din ejendom, da det reducerer energiomkostningerne for fremtidige ejere og signalerer, at ejendommen er miljøvenlig og energieffektiv. Samtidig forhøjer du din boligs energimærke.

Disse faktorer kan variere afhængigt af din placering, økonomiske situation og individuelle behov, men generelt er solcelleanlæg en god investering både for miljøet og økonomien.

montage

Hurtig installation af solcelleanlæg - helt uden driftforstyrrelser

MSA Energi går meget op i kundetilfredshed, og har derfor en retvisende procedure for hvordan vi sikre dig at installationen foregår uden for mange driftsforstyrrelser. Vi bruger 2-3 dage på en montage opgave, hvor vi først montere panelerne via vores tømrer.

Vi vejleder dig i hvilke dokumenter du skal have styr på efter montagen, for netop at sikre du får den rette rådgivning. Der udover kobler vi os op på anlægget i samarbejde med dig online, så vi kan overvåge dit anlæg. Hermed har du altid MSA Energi med i hånden hver gang du køber et solcelleanlæg af os.​

konkurrencedygtige priser

Komplet solcelleinstallation, med markedets bedste produkter

Vores tilbud inkluderer:

Levering og montering af solpaneler dimensioneret efter dit fremtidige elforbru​g.​

Levering og montering af Hybrid Inverter passende til anlæggets kWp.

Levering og montering af skinnesystem for montering af solpaneler

Levering og montering af ny fejlstrømsafbryder (HPFI) som type A 300mA efter standarden

Levering og montering af forsyning fra inverter til boligtavle

Transientbeskyttelse for sikring af overspænding af installation er indbygget i inverter, for at sikre den bedste beskyttelse​

Test og afprøvning af installationen​

Daglig overvågning af anlæggets drift, hvortil vi yder support om nødvendigt​

Levering af dokumentation for anlægget, og indsendelse til netselskabet, for sikkerhed i salg af overskydende strøm.

​Vi forhandler bl.a.:

solcellerlogos

sådan foregår det

Din rejse som kunde hos MSA Energi

Uanset om du er erhvervskunde eller privatperson, så vil du hos MSA Energi opleve et smertefrit forløb med omtanke for dine behov. Har du spørgsmål til vores services eller produkter er du altid meget velkommen til at kontakte os.

arrow

er du interesseret?

Kontakt os allerede i dag

​Hvad end du mangler af yderligere information eller ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud, hører vi meget gerne fra dig. Vi sørger desuden for, at du får professionel rådgivning, inden vi går i gang med projektet.

Ring til endelig gerne til os på 25 30 39 05. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Firmainformation

MSA Energi

CVR-nummer: 40687610

Sandholm 55B

9900 Frederikshavn​

Skal I bruge en professionel varmepumpe- og solcelle installatør? Så er du kommet til det rette sted. Hos MSA Energi har vi erfaring inden for alt der indebærer solceller og varmepumpeløsninger hos private og erhverv.