Montering af varmepumpe og årlig varmepumpeservice

Vi tilbyder hurtig levering og god service til fair priser​

Overvejer du muligheden for montering af varmepumpe, eller er det blevet tid til den årlige varmepumpeservice? Så er du landet det helt rette sted. Hos MS Automatics hjælper vi med varme, elektricitet og grøn energi. Vi holder til i Frederikshavn, men vi kører også gerne ud til kunder i Hjørring, Brønderslev, Sæby og omegn.

Vi har stor erfaring med enhver form for montering af luft til luft-varmepumpe og montering af luft til vand-varmepumpe. Udover at være autoriseret el-installatør er vi både VE-installatør og KMO-certificeret. Dermed er vi yderst kvalificeret til at installere og servicere varmepumper i alle størrelser. Vi lægger altid vægt på hurtig levering og god service til fair priser.

Montering af luft til luft-varmepumpe er nemt og enkelt​

En af fordelene ved luft til luft-varmepumper er, at de er enkle, nemme og hurtige at montere og dermed velegnede til sommerhuse, tilbygninger, værksteder og andre steder, hvor der ikke er centralvarme. De kan derimod ikke opvarme brugsvand, men de kan opvarme et rum hurtigt og effektivt.

En af fordelene ved luft til vand-varmepumper er derimod, at de kan erstatte gamle olie- eller naturgasfyr, men også, at de er CO2-neutrale og energibesparende. Dertil kommer, at de kan opvarme både centralvarmevand og brugsvand i for eksempel helårshuse.

​Vi tilbyder blandt andet:​

  • ​Varmepumpeservice
  • Montering af luft til luft-varmepumpe
  • Montering af luft til vand-varmepumpe
  • Enhver anden montering af varmepumpe
  • ​Udskiftning af gamle olierør
  • Og så videre.

Som VE-installatør hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning, og vi laver gerne energiberegninger i samråd med dig. Det er din sikkerhed for, at du vil opnå en maksimal energibesparelse.

Pris for montering af luft til vand-varmepumpe​

Vores pris for montering af varmepumpe afhænger altid af materialer, timepris og meget andet. Vi kommer gerne ud for at lave en vurdering.

Vores standardmodeller inden for luft til vand er Nordic One 7 kW, 12 kW og 15 kW, og de koster henholdsvis 72.000 kroner, 79.000 kroner og 84.000 kroner med moms. De er inklusive levering og tilkobling til et eksisterende centralvarmeanlæg.

Vi tilbyder også varmepumpeservice, og her kan du vælge imellem tre forskellige serviceaftaler:

Basic er eksklusive telefonsupport (kl. 7-16), men inklusive lovpligtig service: 189 kroner.

Pro er inklusive support inden 24 timer og lovpligtig service: 275 kroner.

Advance er inklusive support inden 24 timer, lovpligtig service og reservedele: 395 kroner.

Vi sammensætter gerne en skræddersyet løsning og laver et uforpligtende tilbud på for eksempel montering af luft til luft-varmepumpe eller montering af luft til vand-varmepumpe. Du får naturligvis en god og billig pris, uanset om det er en stor eller lille opgave. Ring gerne til Mathias på telefon 25 30 39 94 eller til Simon på telefon 21 53 74 22. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Du kan læse mere om tilskudsordninger ved at downloade vores flyer her.

Ønsker du et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en varmepumpe?

Vores priser på montering af varmepumpe afhænger altid af materialer, timepris og meget andet. Derfor kan vi ikke give dig en endelig pris, før vi har vurderet omfanget af opgaven. Når vi har vurderet den, kan vi beregne en pris ud fra de forskellige faktorer, der får en indvirkning.

Ved os har du mulighed for at modtage et skræddersyet og uforpligtende tilbud. Uanset om det er en stor eller mindre opgave, er det muligt at få en billig og fair pris. Det kræver blot, at vi hører fra dig, så vi kan lave et godt tilbud.

-Fordelen ved at skifte et gammelt olie eller naturgasfyr ud med luft til vand varmepumper er blandt andet at de er CO2-neutrale og meget energibesparende. Derudover er der en fordel i, at pumpen varmer i det øjeblik, du tænder for den og har brug for varme. Som VE installatør hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning og laver gerne energiberegninger i samråd med dig. Således at energibesparelsen på din fremtidig installation bliver så god som muligt.

Luft til luft varmepumperne er især et godt valg til sommerhuse, tilbygninger, værksteder og andre steder, hvor du ikke har mulighed for at få centralvarme.

Har du brug for montering af varmepumpe?

Hvis du har yderligere spørgsmål til priser eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til Mathias på telefon 25 30 39 94 eller til Simon på: 21 53 74 22. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Du kan læse mere om de nye tilskudsordninger, og hvad det kan gøre for dig ved at downloade vores flyer her.

​Få et overblik over alle vores priser

​​

Se priser her

Hvad siger vores kunder om os

"Flot arbejde"

I er begge meget omhyggelige med jeres arbejde. Vi er meget tilfredse og vil til enhver tid anbefale jer.

Maria Seidelin

"God service"

Super hurtig levering! Ingen tvivl om at mine fremtidige installationer også skal laves af MS Automatics!

Benjamin Damsgaard

"Meget professionelle"

Meget professionelle medarbejdere og særdeles veludført håndværk. Kan kun give de varmeste anbefalinger.

Mette Krogh

"5 stjerner"

Hanne Larsen

Vil du se flere anmeldelser eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud ?

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om ydelser, tilbud mm.​

Fandt du ikke hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ms Automatics ApS

Saltebakken 29, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

​Tækkemandsvej 1, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 25 30 39 05

E-mail: info@msautomatics.com

CVR: 40687610

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Døgnvagt: 25 30 39 94