MS Automatics varetager alle former for el til erhverv

El-installatør for erhvervskunder

​Få en professionel og erfaren el-installatør på din opgave, når virksomhedens el-installationer skal opdateres, serviceres eller repareres. MS Automatics leverer professionelle løsninger inden for alle former for el til erhverv. Ydermere leverer vi uforpligtende rådgivning og vejledning til din næste installation og arbejder altid i øjenhøjde med vores kunder.

Installation af CTS

Med automatisk og computerstyret adgangskontrol – og meget andet – kan du både gøre dine ansattes hverdag nemmere, men også forhøje sikkerheden i din bygning. Som el-installatør kan vi rådgive om de bedste løsninger inden for computerstyrede anlæg, og vi står altid klar til at komme forbi og besigtige dine bygninger, hvorefter vi kan udarbejde et skræddersyet tilbud på din el-installation.

Få en fast aftale om el-service

Hvis du vil være sikker på, at jeres el altid er up to date, så kan I lave en fast aftale med vores el-installatør. Vi har stor erfaring med montering, service og installation af el for mange typer erhverv og industri, hvorfor du kan regne med stor ekspertise, fleksibilitet og professionalisme.

Har du spørgsmål? Kontakt din el-installatør til erhverv

Hvis du ønsker at høre mere om vores priser, forskellige el-løsninger eller andet, er du selvfølgelig rigtig velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne om de rette løsninger inden for el til erhverv, og så snart vi har hørt mere om din opgave, sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Ønsker du et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kerneværdier inden for el-installationer

Hus installationer:

Vi har stor erfaring inde for boligbyggeri, såvel som nybyg og renovering. Vi står klar til at hjælpe lige fra klargøring af jeres ønsker til vejledning omkring hvad den moderne el-installation kan bidrage med til netop jeres næste projekt.

Ydermere har vi stor erfaring i at være løsningsorienteret, og skabe de bedste resultater for kunden, om end det handler om logisk placering af diverse kontakter, eller ændring af noget eksisterende installation til noget brugervenligt, står vi klar til at hjælpe og sikre at din næste el-installation bliver lavet efter gældende love og regler. 

Belysning:

Vi har stor erfaring inde for belysning, og udvælgelse af den rigtige belysning for kunden. Det kan være svært at bestemme sig for hvilken belysning der er bedre end andre, og hvor meget belysning der er brug for i et rum.

Vi laver tit og ofte en belysningsberegning for kunden, som sikrer at den helt rigtige belysning styrke opnås. Ydermere følger vi meget med i udviklingen omkring belysning, hvilket betyder at vi ofte kender til de helt nye og smarte produkter på markedet. 

Bygningsautomatik:

Er du til mere teknisk el-installation? Ønsker du at kunne betjene din el-installation fra app på telefonen eller tablet? Ønsker du at kunne opsætte scenarier for dit belysningsanlæg, så som dæmpet rute om aften? Så er det noget vi kan hjælpe dig med. Vi har stor erfaring og passion inde for den mere tekniske el-installation, og kan hjælpe med diverse smarte systemer, så som IHC Control, Smart House, ABB-free home mv.

Vi leverer også vores eget bud på en smart styrring af jeres el-installation, som oftes kommer pengepungen til gavn. Lyder det interessant, så kontakt os for mere info.

Sikkerhed:

Står du og overvejer om du skal have udskiftet din el-tavle, og ønsker du at forøge sikkerheden i din el-installation? Du står måske og overvejer at få klargjort til opladning af elbil/plug-in? I disse tilfælde hjælper vi rigtig mange med professionel råd og vejledning, samt sikre at kunden får opsat den helt rigtige el-tavle, som passe til deres ønsker.

Ydermere levere vi også overvågningsanlæg, både udvendigt og indvendigt hvis uheldet skulle være ude. Kontakt os hvis dette dækker over dine ønsker, og hør mere.

CTS systemer:

Vi leverer CTS løsninger for større og mindre bygninger, som hhv. har brug for energi optimering, samt har brug for kvalitet af deres centralvarme samt luftudskiftning.​

PLC / Automatik anlæg:

Vi leverer PLC løsninger til større og mindre automatik anlæg, hvor virksomjeden har brug for udbedring af deres styrring op på deres anlæg, eller såvel har brug for ny installation samt styrring af et komplet nyt anlæg.​

Energioptimering

Vi leverer energioptimering i form af udskiftning af eksisterende belysning i større belysnings anlæg til LED, samt laver energiberegninger herfor, som resultere i en kort tilbagebetalings tid.​

DALI systemer

Vi leverer DALI systemer, inden for belysningsverden til både private virksomheder og offentlige institutioner, som har brug for bedre kontroll over deres lys, samt ønsker et lys af højere kvalitet, som indeholder dagslysregulering. Det kunne være kontorarealer, klasselokaler mv som ønsker at overholde kravene til belysning fra DS/EN 12464.​

Hvad siger vores kunder om os

"Flot arbejde"

I er begge meget omhyggelige med jeres arbejde. Vi er meget tilfredse og vil til enhver tid anbefale jer.

Maria Seidelin

"God service"

Super hurtig levering! Ingen tvivl om at mine fremtidige installationer også skal laves af MS Automatics!

Benjamin Damsgaard

"Meget professionelle"

Meget professionelle medarbejdere og særdeles veludført håndværk. Kan kun give de varmeste anbefalinger.

Mette Krogh

"5 stjerner"

Hanne Larsen

Vil du se flere anmeldelser eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud ?

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om ydelser, tilbud mm.​

Fandt du ikke hvad du søgte?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ms Automatics ApS

Andelskaj 5A, 9900 Frederikshavn

Klik her for rutevejledning

​Tækkemandsvej 1, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 25 30 39 05

E-mail: info@msautomatics.com

CVR: 40687610

Læs Cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 15.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Døgnvagt: 25 30 39 94