Varmepumper

Hos MS Automatics har vi god erfaring med varmepumper, og arbejder i samarbjede med autoriseret KMO kølemontører, hvilket sikrer at kunden får monteret sin varmepumpe af autoriseret kølemontør(KMO), samt autoriseret el-installatør. Vi tilbyder varmepumpe udskiftning i Frederikshavn og omkringliggende byer.

Luft / Vand Varmepumpe

Udskiftning af gamle oliefyr står højt på dagsorden når vi taler CO2 udslip, og derfor er en luft / vand varmepumpe en direkte erstatning til dit gamle oliefyr, samtidig med du sparer penge i varme.

Vi har løst mange forskellige og gode opgaver med en luft / vand varmepumpe, hvilket vi mener er den ideelle løsning inde for central varmekredse. Fra d. 15 oktober 2020 er nye tilskudsordninger trådt i kraft, hvilket sikrer at du som kunde kan få helt op til 37.000 i tilskud på udskiftning af din varmeløsning til en A+++ varmepumpe.

Luft / Luft Varmepumpe

Flere og flere vælger at få opsat en luft / luft varmepumpe, både i sommerhuset som i privaten. Det gode ved en luft / luft varmepumpe er at den varmer så snart du har brug for varmen, og er genial som supplement istedet for brændeovnen, også er den CO2 neutral.

Ydermere er det et rigtig godt valg som varmekilde i mindre tilbygninger, værksteder, sommerhuse mv. hvor centralvarme ikke er en mulighed. Med en luft / luft varmepumpe kan du få opvarmning helt op til 135 kvm, med blot én diskret pumpe. Tag fat i os og hør mere.

Du kan læse mere om de nye tilskudsordninger, og hvad det kan gøre for dig ved at downloade vores flyer neden for: