Erhverv

Herunder finder du løsninger som udbydes til erhvervskunder, samt en oversigt over de løsninger som vi har lavet for erhvervskunder.

CTS systemer:

Vi leverer CTS løsninger for større og mindre bygninger, som hhv. har brug for energi optimering, samt har brug for kvalitet af deres centralvarme samt luftudskiftning.

PLC / Automatik anlæg:

Vi leverer PLC løsninger til større og mindre automatik anlæg, hvor virksomjeden har brug for udbedring af deres styrring op på deres anlæg, eller såvel har brug for ny installation samt styrring af et komplet nyt anlæg.

Energioptimering

Vi leverer energioptimering iform af udskiftning af eksisterende belysning i større beysnings anlæg til LED, samt laver energiberegninger herfor, som resultere i en kort tilbagebetalings tid.

DALI systemer

Vi leverer DALI systemer, inde for belysningsverden til både private virksomheder og offentlige institutioner, som har brug for bedre kontroll over deres lys, samt ønsker et lys af højere kvalitet, som indeholder dagslysregulering. Det kunne være kontorarealer, klasselokaler mv som ønsker at overholde kravene til belysning fra DS/EN 12464.