Opgaver

Igennem tiden har MS Automatics løst mange forskellige slags opgaver, vi selvfølgelig er meget stolte over. Her på siden vil der løbende blive fortalt om forskellige cases, vi har gang i, der kan give dig en fornemmelse og forståelse for, hvilken kvalitet og sikkerhed der ligger i at vælge os.

Scroll ned her på siden og se hvad vi har lavet!

God service og super hurtig levering! Ingen tvivl om at mine fremtidige installationer også skal laves af MS Automatics!

-Benjamin Damsgaard

MS Automatics Aps
MS Automatics Aps
⚡⚡Vi er her igang med en fornyelse af elinstallationen i forbindelse med renovering. Rigtig fint projekt, og super tilfreds kunde.

📞📞25 30 39 94📞📞

⚡⚡Står i med noget lignende, så tag fat i os, vi hjælper hellere end gerne, uanset om det omhandler varmepumper, el-installation eller industriopgaver. Rigtig god mandag 😀
MS Automatics Aps
MS Automatics Aps
⚡⚡Vi har her afsluttet el-installation i en lejlighed, som vi har lavet for AJ Bolig 4 you. Super fin lejlighed.

📞📞25 30 39 94📞📞

Ring til os hvis du har brug for hjælp til dit næste projekt

Rigtig god dag 😁😁
MS Automatics Aps
MS Automatics Aps
⚡⚡Vi har i denne uge opsat dette Solcelleanlæg, hos en energibevidst kunde. Anlægget er leveret med den store pakke af sikkerhedsudstyr, som sikrer at hverken anlægget eller kundens elektronik bliver beskadiget ved et eventuelt lynnedslag. Super fint resultat hvis vi selv skal sige det.

📞📞25 30 39 94📞📞

⚡⚡Står du og søger noget lignende, eller har andre udfordringer, så kontakt os hellere end gerne.

Rigtig god weekend 😁
MS Automatics Aps
MS Automatics Aps
💡💡Her har vi afsluttet en sag omkring udvendig belysning, i samarbejde med Ilsø byg. Spottene kører på astro ur, hvilket betyder de tænder og slukker med solen hele året rundt, og samtidig kan man indstille andre ønskede tænde tider, samt tænde fra telefonen.

💡💡Ring til os hvis du skal bruge hjælp til din næste opgave.

📞📞25 30 39 94📞📞
MS Automatics Aps
MS Automatics Aps
💡💡Godt nytår!

🔌🔌Vi kommet godt igang igen, og har mange ting på tegnebrættet den næste tid. I denne uge har vi blandt andet sat en større luft /luft varmepumpe op, som kan varme med 18 kW. Pumpen kan varme 350 kvm rum op, og er ideel til værksteder og større opbevaringssteder. Vi er selv meget tilfredse med pumpen, og det er kunden til gengæld også. Denne pumpe varmer et lager op på ca 300 kvm uden problemer.

🔌🔌Overvejer du at få udskiftet kaloriferen eller gas fyret på dit værksted, lager eller lignede, så vil en inverstering i sådan en pumpe, kun spare dig for penge.

💡💡Kontakt os på 25 30 39 94

🔌🔌Rigtig god dag
MS Automatics Aps
MS Automatics Aps
🎄🎄Hos MS Automatics vil vi gerne ønske alle en glædelig jul, samt et lykkebringende nytår.

🎄🎄Vi vil gerne takke alle vores kunder og samarbejdspartnere som har gjort 2020 til et år fuld af gode projekter og løsninger. Vi ser frem til 2021, hvor nye udfordringer står for døren, med mange nye ordre i bogen, og håber det bliver et mere spændende år for os alle.

🎄🎄Hos MS Automatics holder vi ferie lukket mellem jul og nytår, og sendte igår vores ansatte på velfortjent juleferie.

🎄🎄Hvis det skulle brænde på, og i har brug for akut hjælp, så er vi altid på telefonen.

📞📞25 30 39 94📞📞

🎄🎄Glædelig jul!!

Klar til at få et uforpligtende tilbud? Klik her eller ring til +45 25 30 39 94! Vi står altid klar til at hjælpe dig!